Популярні співачки Дженніфер Лопес і Шакіра стали головними зірками на фіналі чемпіонату Національної футбольної ліги (НФЛ) між Канзас-Сіті Чіфс і Сан-Франциско в Сполучених Штатах Америки і влаштували грандіозне шоу під час перерви в грі.

Дженніфер Лопес і Шакіра

Артистки виконали свої знамениті хіти та запальні танці. Весь виступ тривав 14 хвилин, і за цей час вони встигли змінити свої розкішні вбрання.

Також шоу запам'яталося тим, що Шакіра під час перерви ритмічно задвигала мовою в повітрі. В результаті користувачі мережі поширили меми на цю тему.

Дженніфер Лопес і Шакіра

Популярні новини зараз

Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації

Руслан Стефанчук "позбавився" звичайної квартири і готується до життя в палаці під Києвом

В Україні різко зменшилася пенсія: що відбувається, і хто це допустив

По 3600 грн щомісяця виплачуватимуть пенсіонерам: хто може отримати гроші

Показати ще

Слід зазначити, що цей чемпіонат є одним з головних спортивних подій Америки, яке прирівнюється до національного свята.

Втім, на грандіозний виступ краще подивитися, чим говорити про нього.

Нагадаємо, що знаменита 42-річна колумбійська співачка Шакіра відверто розповіла, що в 2017 вона пережила страшну хворобу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", інтенсивні тренування американської актриси, співачки і танцівниці Дженніфер Лопес перед виступом на футбольному чемпіонаті Супербоул-2020, дають про себе знати.

Також "Знай.ua" писав, що американську актрису, співачку, танцівниці, модельєра і просто чудову жінку Дженніфер Лопес очікують "розборки" в суді за її власного фото.