З'явилася інформація, що пішов з життя капітан команди КВН "Вірменська збірна" Овік Григорян. 25-річний хлопець впав у кому після перенесеного інсульту, з якої він так і не вийшов. Про це повідомляють близькі друзі КВН-щика.

Овік Григорян

Так, 8 січня у Григоряна стався інсульт. Медики врятувати його, він швидко почав йти на поправку і 21 січня комік виписався з лікарні.

"Овіка не стало. Ми пригнічені, думки плутаються. Вийдемо на зв'язок пізніше", - прокоментували в його команді.

Через кілька днів після виписки хлопець впав у кому прямо на очах у друзів. Григоряну діагностували повторний розрив аневризми правої задньої мозкової артерії. Його брат дивується, як лікарі могли так швидко виписати, не долікувавши до кінця.

Популярні новини зараз

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

"До лікарів великі питання - як вони його з таким діагнозом виписали", - сказав він.

Слід зазначити, що Овік Григорян грав у команді "Вірменська збірна" з 2013 року, був капітаном. Гумористом він став абсолютно випадково, побачивши оголошення про набір команди. Хлопець був одним із лідерів збірної. У 2019 року команді вдалося потрапити у прем'єр-лігу КВН.

Овік Григорян з командою

Незадовго до погіршення стану, медики планували робити операцію, на яку друзям і колегам вдалося швидко зібрати велику суму.

Нагадаємо, що 35-річна актриса і постійна зірка шоу "Comedy Club" вміло приховувала кругленький живіт під просторим одягом.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олена Кравець зробила відверте зізнання, назвавши свої "перші" і "останні" рази.

Також "Знай.ua" писав, що в "Жіночому Кварталі" досі не підтвердили, але і не спростували чутки про вагітність співачки Віри Кекелії.