На "Від пацанки до панянки" прийшла дівчина, яку приковували ланцюгами. П’ятою героїнею реаліті Нового каналу стала 19-річна Юлія Чигринець із Полтави. Будь-які непорозуміння з людьми дівчина вирішує силою і в рідному місті її знають не з кращої сторони.

Головним девізом 19-річної Юлії Чигринець із Полтави є "Головне – вдарити першою". Дівчина розповіла, що озлобленою та агресивною її зробили батьки.

"Від пацанки до панянки", фото: пресслужба Нового каналу

"Мама відмовилася від мене. Але через рік знайшла та відсудила назад у прийомної сім’ї. Вона ненавидить мене й не вважає своєю донькою, навіть на ім’я ніколи не називала. Могла на ніч закрити в сараї, переночувати в хаті мене пускала бабуся. А якось брат взагалі прикував мене на цілий день ланцюгами, коли мами не було. А, повернувшись, вона лише сказала, що я то заслужила", - розповіла дівчина.

Юлія звикла до неадекватної поведінки батьків, і зі всіма іншими поводиться відповідно. "Пацанка" навіть не розуміє, що може бути по-іншому. На реаліті Нового каналу вона прийшла, аби подолати свою основну проблему – агресію. Юлія хоче навчитися спілкуванню з людьми та змінити своє жахливе життя.

Популярні новини зараз

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

"Лічені миті до загрози": пророцтво старця Вікентія про допомогу вищих сил Україні у війні

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект

Показати ще

"Від пацанки до панянки", фото: пресслужба Нового каналу

Нагадаємо, вогонь, агресія і в'язниця: справжній бунт "Від пацанки до панянки" побачив весь світ

Як повідомляв портал "Знай.ua", гроза району і головний біль мами: шоу "Від пацанки до панянки" показало перших учасниць, фото майбутніх леді

Також "Знай.ua" писав, що учасниці "Від пацанки до панянки" потрапили у в'язницю: історія варта "Міцного горішка"