Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Каменських неодноразово показувала свою любов до бігу і в новому повідомленні зірка поділилася своїми секретами, які змусять кожного закохатися в біг:

Хочу з вами поділитися 3 радами ось NK, як закохатися в біг!🏃🏻‍♀️ ✔️ Слухати своє тіло 🧘🏻 Воно саме вам підкаже, коли потрібно взяти паузу або зменшити темп. Бігайте в задоволення уранці, зустрічаючи світанок, і завжди з хорошим настроєм! ✔️ Ставте цілі 🏆 З мого особистого досвіду скажу, що допомагає щоденник з зазначеними в ньому результатами. Адже ніщо так сильно не мотивує, як персональні успіхи! ✔️ Комбінуйте заняття 🏋🏻‍♀️ Регулярно бігати – це корисно, але недостатньо. Силові тренування зміцнюють тіло й дають можливість відпочити біговим м'язам. Я бігаю, і я щаслива ☀️ Побігли? - написала під фото Каменських

Раніше співачка навіть випускала свій власний спортивний одяг бід маркою NKSport. І підкреслює, що саме завдяки спорту вона отримала фігуру своєї мрії.

Нагадаємо, раніше фанати примітили сліди фотошопу і ретуші на фото Каменських.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще


Як повідомляв портал "Знай.uа", Каменських опублікувала на своїй сторінці кілька милих кадрів на яких з'явилася в незвичайному образі.


Також Знай.uа" писав, що артистка виставила уривок з довгоочікуваного влога, але на цей раз вирішила вести його на іспанською, яку вивчає вже 1,5 року.