Півфіналістка Національного відбору на Євробачення 2020 Jerry Heil активно готується до свого виступу та досі доопрацьовує конкурсну пісню, яку обіцяє представити з дня на день широкій аудиторії.

Зірка YouTube та Instagram, яка у житті Яна Шемаєва, розповіла Знай.ua, чи боїться провалу на пісенному конкурсу, про що найбільше турбується та як ставиться до журі Нацвідбору: Тіни Кароль та Андрія Данилка.

Jerry Heil (Яна Шемаєва), фото: Знай.uа

Яно, припустимо, що ти вже виграла Нацвідбор та поїхала на Євробачення 2020 у Нідерланди, але зайняла там невисоке місце. Ймовірно, в Україні почнеться литися бруд на твою адресу та все інше, з чим стикався, наприклад, гурт O.Torvald. Чи готова ти до критики? Не боїшся?

Щоб не боятися бруду, я вже місяць не прибираю у себе вдома (посміхається). Тому мені не страшно. З критикою я, мабуть, трохи знайома через те, що я блогер, і периодично, коли ти щось постиш, не те, що комусь хочеться, то всяке буває. Хоча у мене дуже лояльна аудиторія. Тому життя мене підготувало.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Що сказали твої рідні, коли повідомила про бажання йти на Євробачення?

Підтримали. Вони завжди хотіли, але сказали мені, що потрібно пісню допрацювати. Тому ми з Ромою втілюємо те, що сказав мені батько. Я хочу ще зняти лірик-відео.

Про що пісня "Vegan", яку готуєш для Нацвідбору?

Вона супервесела, в принципі, про мій стиль життя, і стиль життя, в який навернулося багато взагалі людей у світі, в тому числі українців. Вона, якщо говорити в широкому розумінні - про толеранство, в вузькому - про веганство. Толерантність в тому сенсі, що ми відкриті, ми стали толерантними до дуже багатьох питань, в тому числі до питань харчування, не традиційного для України.

Вона буде схожа на "#Охрана_отмєна"?

Мені здається, що у мене кожна пісня якимось чином відрізняється. Важко сказати, що це якійсь стиль "Охрана_отмена" або "Білі кроси", це просто от така пісня в моєму стилі, а він настільки багатогранний став з альбомом, що важко описати це якимось одним порівнянням.

У Нацвідборі співають наживо, як і на Євробаченні, як у тебе з цим? Чи не хвилюєшся за вокал?

Люди після концертів діляться, що все добре. Я до себе дуже самокритична, але я багато працюю над тим, щоб усе було чисто. І сприймаю все дуже близько до серця, якщо мені щось кажуть. Для мене це першочергове - співати чисто. У музичній школі я була відмінницею на сольфеджіо, тому зараз підвести свою вчительку і десь там нечисто заспівати - це просто лицем в бруд впасти, тому я буду старатися.

Я навіть прокручувала ситуацію, що я буду казати, як не буду раптом чути себе: "Стоп! Звукореж там звучок підкрути, будь ласка, а тепер ще раз". Тільки так. Для мене це дуже важливо, заспівати чисто.

Учасники першого півфіналу Нацвідбору на Євробачення 2020

Як ти ставишся до інших півфіналістів та журі Нацвідбору?

Важко назвати когось конкурентами.

З Тіною сильно близько не знайомі і тісно ніколи не спілкувалися. Як творча особистіть, як артистка, я нею захоплююся, і шляхом, який вона пройшла, і артисткою якого рівня є. Це діва українська, тому можу тільки виразити своє захоплення.

З Данилком теж ніколи не перетиналися, але, скажу чесно, мені теж цікаво почути його трушну думку, бо він справді експерт. Якщо у фіналі повернеться так, і він скаже, я подумав, я хочу з "Make It Rain Champagne" брати участь у Євробаченні, я буду сильно рада. Я мрію, чесно!

Нагадаємо, 20 січня телеканали СТБ і UA: Суспільне мовлення представили імена артистів, які пройшли до числа півфіналістів Національного відбору на Євробачення 2020. У списку 16 конкурсантів.

Відбулися зміни в команді журі: до Андрія Данилка приєдналася Тіна Кароль і Віталій Дроздов - зовсім нове обличчя для громадськості, але визнаний експерт в музичній індустрії. Він - генеральний продюсер радіохолдингу №1 в Україні “ТАВР Медіа” і генеральний директор “Хіт FM”.

Прямі ефіри Національного відбору на Євробачення 2020 пройдуть 8, 15 (півфінали) та 22 лютого (фінал) одночасно на телеканалах СТБ і UA: ПЕРШИЙ.

Ведучий прямих ефірів - Сергій Притула.

Також повідомлялося, що David Axelrod представив романтичну пісню для Євробачення 2020.

А Віталій Дроздов поділився своєю думкою щодо пісні-переможця Євробачення 2020.