2019 рік був насиченим на події для гурту "НеАнгели", тому на початку 2020 року його солістки - Вікторія Смеюха і Слава Камінська - роз'їхалися на відпочинок. Слава з дітьми вирішила провести відпустку на Балі, а куди вирушила Віка - залишилося загадкою. З 31 грудня зірка нічого не постила в Instagram, чим заінтригувала своїх підписників. Навіть з'явилися чутки про її таємне заміжжя.

Знай.uа звернувся до Вікторії, щоб дізнатися, куди вона пропала і чому стільки часу не виходила на зв'язок.

Вікторія Смеюха на Мальдівах, фото з особистого архіву співачки

Співачка зізналася нам, що провела відпустку на Мальдівах, але вирішила на час відпочинку забути про телефон і соцмережі.

"Разом з появою на моєму телефоні щотижневих звітів про кількість годин, які я проводжу в соціальних мережах, я раптом усвідомила, скільки "реального" часу я заміняю "екранним". З одного боку, це частина моєї роботи – бути на виду. З іншого, час прокрастинації у стрічці Instagram навряд чи можна назвати ефективним проведенням часу", - поділилася артистка.

Популярні новини зараз

Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне"

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще

Вона нагадала, що зовсім недавно у "НеАнгелів" закінчився всеукраїнський тур "13" великим концертом у Палаці "Україна", а після таких насичених місяців роботи організм потребував відпочинку.

"А тому - негайно зібрала валізи і вирушила на райський острів. Коли в черговий раз я піймала себе на думці, що замість пальми, розглядаю фотографії в стрічці, вирішила провести експеримент – на час відпочинку відмовитися від соціальних мереж. Перші дні "детокс" давався мені зовсім непросто. Рука тягнулася оновити стрічку, проскролить новини, перевірити лайки. Але вже через два дні я відчула полегшення, волю. Раптом, виявилося, що якщо якийсь пост пройде повз мене, я нічого не втрачу. Якщо я не запощу фото пальми, вона все одно буде прикрашати мій горизонт. Нарешті, їжа не втратить свій божественний смак, якщо її не побачать мої підписники", - зазначила Вікторія.

Віка Смеюха на Мальдівах

Віка Смеюха на Мальдівах

Віка Смеюха на Мальдівах

Зірка зізналася, що ці кілька тижнів були по-справжньому райськими.

"Я насолоджувалася реальністю, яка мене оточувала і не відмовляла собі в задоволенні її фотографувати (тут вже обійтися без девайса я ніяк не могла). Безумовно, в подальшому я буду користуватися соціальними мережами, спілкуватися зі своїми слухачами, лайкати друзів (а як без цього?). Але подібні детокси я збираюся ввести як правило, щоб не забувати – як класно іноді просто насолоджуватися своїм життям, а не стежити за чужим", - підсумувала зірка.

Нагадаємо, раніше Слава й Віка з "Неангелів" поділилися зі Знай.ua ексклюзивними подробицями про новий альбом, тур і зміни в житті.

Також Слава Камінська відверто розповіла, як пережила розлучення з чоловіком, Едгаром Камінським.

Крім того, читайте, як "НеАнгели" Віка й Слава влаштували розбірки на "Лізі сміху".