У неділю, 26 січня, під час сліпих прослуховувань на популярному вокальному шоу "Голос країни-10" на сцену вийде бек-вокалістка MONATIK Ліда Лі, вихованець дитячого будинку Сергій Асафатов, а також таксист з Алмати.

Тіна Кароль, Голос країни-10

Так, на глядачів чекає знайомство з 33-річним Сергієм Асафатовым, який виконає легендарний хіт гурту "Бумбокс" - "Вахтерам". Він був вихованцем в дитячому будинку і прагне стати відомим виконавцем.

"Існує багато стереотипів, людям з дитячих будинків важче досягти чогось у житті. Тому я прийшов на "Голос країни", щоб довести це на власному прикладі, що все насправді можливо. Вірте в свої мрії і йдіть до своєї мети, незважаючи ні на що", - сказав він.

Також на сцену вийде бек-вокалістка MONATIK - Ліда Лі, яка вже брала участь у "Голосі країни-4".

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Також за втіленням своєї великої мрії приїхав 29-річний Ерлан Баибазаров з Алмати (Казахстан), який працює таксистом. Для сліпих прослуховувань він вибрав пісню Portugal the man "Feel it still".

"Ніколи не міг би подумати, що я стану співаком. Як-то в караоке я проспівав пісню, і всі аплодували мені так сильно. З того моменту я зрозумів, що хочу бути професійним вокалістом", - розповів чоловік.

Тіна Кароль та Дан Балан, Голос країни-10

В ювілейному сезоні на "Голосі країни" виступить і 52-річний українець Олександр Фесяк, який проживає в Канаді і вже став місцевою зіркою. На шоу він виступить з піснею "Червона рута".

"Щоб навчити мене української мови, батьки співали мені пісні. У п'ятнадцять років я зі своїми українськими друзями створив гурт "Дунай". Ми вже разом співаємо 37 років і об'їздили всю Канаду та Америку з гастролями. Я продовжую справу Квітки Цісик, виконуючи з групою українські народні пісні", - зізнався чоловік.

MONATIK, Голос країни-10

Нагадаємо, що відома українська співачка Настя Каменських разом із зірковими колегам зробили шанувальникам невеликий сюрприз, переспів хіт Billie Eilish "bad guy" на свій лад.

Як повідомляв портал "Знай.ua", на національної музичної премії Yuna оголосили 20 знакових українських пісень за останні 20 років.

Також "Знай.ua" писав, що тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль похвалилася дуже ніжним несподіваним чином, позуючи в затишному в'язаному светрі-оверсайз карамельного кольору з високою горловиною.