Відомо, що в суботу, 25 січня, свій день народження святкує найяскравіша зірка української естради, тренер "Голосу країни" Тіна Кароль. Спеціальний випуск шоу СЛАВА+, який виходить на YouTube-каналі Люкс ФМ, наповнений цікавими подробицями з життя улюбленої виконавиці.

Так, під час інтерв'ю з ведучим Славою Дьоміним українська співачка Кароль зізналася, що її 11-річний син Веніамін поки ще не готовий до того, що у нього може з'явитися вітчим.

За словами знаменитості, він трохи бурхливо реагує на те, що всі обговорюють її відносини з популярним співаком Даном Баланом.

"Коли Веня був на "Різдвяній історії" сказав, що йому не сподобалися жарти: "Вони жартують, що ти виходиш заміж за Балана? Навіщо ти підтримуєш ці пусті розмови?"" - поділилася артистка.

Популярні новини зараз

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Тіна Кароль, скріншот відео

Також Тіна Кароль відповіла, що не підтримує цю балаканину, але між ними з Даном трапилася якась хімія.

"Стався дует, трапилася музика, сталося диво..." - прокоментувала співачка.

Нагадаємо, що популярна українська співачка Тіна Кароль розповіла про те, що її головним страхом є бути ніким не коханою і вона досі тужить по чоловікові Євгену Огіру, який помер у 2013 році від раку шлунка.

Як повідомляв портал "Знай.ua", відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль похвалилася ніжним несподіваним чином, позуючи в затишному в'язаному светрі-оверсайз карамельного кольору з високою горловиною.

Також "Знай.ua" писав, що популярна українська співачка Тіна Кароль розповіла про реакцію сина на її нібито роман з не менш популярним Даном Баланом.