Стало відомо, що вже восени телеканал СТБ запускає шоу "Про що мовчать жінки", ведучою якого стане Оксана Байрак. Про це повідомила керуючий директор СТБ Людмила Семчук.

"Оксана Байрак - легендарна ведуча, улюблениця всіх чоловіків, королева мелодрами, жінка, яка розкриває всі свої секрети в соціальних мережах. Мільйони дівчат завалюють її листами подяки, проханнями і своїми історіями. Ніхто не знає всіх жіночих таємниць, і тепер у Оксани є можливість розповісти, про що мовчать не тільки жінки, але і чоловіки", - зазначила вона.

Оксана Байран

Так, в студії телеведуча відверто говорити з героїнями на всі хвилюючі, спірні і найскладніші теми. Байрак досить тонко відчуває жіночу душу. У кожній програмі вона обіцяє ділитися подробицями з свого життя, які до цього ніхто і ніколи не чув.

"Я буду відверта так само, як і героїні зі мною. Я не вмію говорити просто так, буду сперечатися або погоджуватися з експертами, висловлювати свою думку. В одній з наших програм ми піднімемо таку важливу тему, як сурогатне материнство. Я дуже сильна в цьому питанні, тому що моя дитина теж від сурогатної матері. Ми не просто поговоримо про це, а допоможемо героїні і кожної глядачки, яка опинилася в схожій ситуації, знайти рішення", - сказала Оксана.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Наголошується, що Байрак готова дати "ключовий", жорсткий, але справедливий рада. Тому спільно з провідною в студії всі "за" і "проти" будуть обговорювати експерти.

Нагадаємо, що популярна телеведуча і мандрівниця Регіна Тодоренко виклала в мережу неоднозначне фото своїх розваг з генеральним продюсером російського телеканалу "П'ятниця".

Як повідомляв портал "Знай.ua", популярна українська телеведуча-мандрівниця Леся Нікітюк похвалилася, що зараз відпочиває у спекотних Еміратах, але показала відео з засніженого українського Буковеля.

Також "Знай.ua" писав, що відома українська телеведуча Леся Нікітюк показала, як радо їх зустріла мережа популярних готелів.