Щорічно на початку січня популярна співачка Рита Дакота залишає холодну Москву і на місяць відправляється на свій улюблений острів Балі. Там виконавиця медитує, вивчає різні практики і просто відпочиває від роботи, повністю присвятивши себе собі і 2-річній доньці Мії. Проте цього разу, з'ясувалося, що увага знаменитості прикута до ще одній людині, а саме до її нового коханого. Про це повідомляє Telegram-канал Super.

Рита Дакота з коханим, Super

Так, виявилося, що її новим обранцем є ніхто інший, як режисер Федір Белогай. Закохану пару сфотографували під час шопінгу в одному з місцевих магазинів. Очевидці передали фотографії представникам ЗМІ, які, в свою чергу, поспішили їх оприлюднити.

32-річний Федір Белогай є директором рекламного агентства і реалізує зйомки для глянцю. Коли і за яких обставин він закрутив роман з Ритою Дакотою поки невідомо.

Рита Дакота з коханим, Super

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень

Показати ще

Нагадаємо, що чоловік відомої української співачки Наді Дорофєєвої Володимир Дантес похвалився новим кадром, відправившись в довгоочікувану відпустку разом з дружиною і друзями.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль розповіла про реакцію сина на її нібито роман з не менш популярним Даном Баланом.

Також "Знай.ua" писав, що в 2020 році одного із закоханих парі пощастить провести вечір в легендарному будинку Джульєтти.