Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом. Знаменитість виставила трепетні чорно-білі кадри з нової фотосесії для власного бренду косметики, позуючи з "натуральним" макіяжем і примірявши лише біле облягаюче боді. Так, артистка стала в досить пікантну позу, розставивши ноги і засвітивши сідниці.

"Щаслива, що за моєю спиною так багато людей, по-справжньому хороших людей. 🤍", - поділилася радістю Брежнєва. Фолловери залишилися в захваті: "Фотка - Вогонь!! 🍑😍🔝👑🔥💦💥🙃", "Віра ми тебе любимо)", "Ідеальна❤️", "Красиво вийшло Віруся 👍👍👍😘😘😘😍😍😍😍", "Чудовий вид ззаду 🙈👍 мрію виглядати у ваші 18 так само 😍❤️", "Ідеальна ♥️", "ЧАРІВНА ПРИГОЛОМШЛИВА ЧУДОВА ЧАРІВНА НАША ВІРА!!!!🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🌹🌹🌹", "Віра❤️😘", "Нижче спини шикарна попка!!!😍".

Популярні новини зараз

Кожен пенсіонер повинен визначитися: українців поставили перед вибором

Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку

Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.