Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила пікантний кадр в міні-бікіні, нарешті відправившись на довгоочікуваний відпочинок в Мексику разом з дітьми, мамою і кращим другом модельєром Анзором Бічоллою. Так, артистка вирішила відпочивати весь січень, однак засумувала по роботі і на кілька днів повернулася додому, щоб виступити на парочці концертів.

"В минулому році я прийняла рішення відпочивати весь січень . набиратися сил на весь рік . але, поніжившись на сонечку 10 днів зрозуміла , що сильно скучила... по роботі .... повернулася на тиждень , відпрацювала кілька концертів , і назад мчу на сонечко , до діток🙆‍♀️🌴кайф🌴
А як ваш січень?", - поділилася емоціями Лобода. Фолловери залишилися в захваті: "Як красиво😍", "Фігура 🤤🤤🤤", "Дивна дівчина 🔥❤❤😘", "Красуня!", "Крихітко ти космос❤️😍", "Всіх грошей не заробиш треба відпочивати", "На цьому фото все божественно!..". Прекрасна 😍🙊", "Бажана жінка!❤️❤️".

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.