Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася зимовими канікулами в Буковелі, куди поїхала кататися на лижах. Так, артистка виставила дуже апетитні кадри з курорту, порадивши шанувальникам список місць, в яким їй сподобалися страви або ж СПА-процедури.

"Під час катання на лижах спалюється 400-600 кілокалорій за годину - це достатня кількість, щоб змусити вас бігти за спортивними черевиками. А мені пощастило, шо їла, шо радіо слухала. Ще й спортом позаймалась.

Коли ти подорожуєш, як дихаєш, підкоряючи нові країни, ти неминуче пробуєш нову кухню. Мої гурманні замашки розцвіли і примножилися. Але українська кухня це світ божественних смаків.
Як обіцяла здаю смачні точки в Буковель! ", - поділилася радістю Нікітюк. Фолловери залишилися в захваті, відзначаючи, що хоч Леся і любить попоїсти, проте виглядає стрункою.

Популярні новини зараз

Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.