Стало відомо, що українського рокера Євгена Галича запросили на ексклюзивне шоу "Ніч у барі", яке виходить на YouTube-каналі Люкс ФМ. Також йому склали компанію популярна співачка MamaRika та кулінар Женя Клопотенко.

Скріншоти, відео Ніч у барі

Так, ця яскрава трійка на чолі з ведучою шоу Василиною Рядних вирішила відірватися на повну, так і кількість випитих коктейлів порахувати важко. Як і кількість історій, які повідали зіркові гості.

У процесі всесвітньо відомої гри "Правда або дія" рок-музиканту Євгену Галичу випало питання про його гонорар. Знаменитість, не довго думаючи, вирішив відповісти на запитання. Женя розповів, що були часи, коли він виступав безкоштовно.

"Я раніше працював на весіллях. З 13 років працював музикантом, а гурт O.Torvald взагалі виступав без грошей, тільки за ідею", - повідомив він.

Популярні новини зараз

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

Женя Галич, відео Ніч у барі

Потім український артист пригадав ще один свій гонорар розміром у 300 доларів США.

"У нас навіть жарт була "300 доларів і проїзд". Ми їздили за 300 баксів і нам ще оплачували проїзд, і якесь мінімальне поселення. Нас завжди їздили близько 8-ми чоловік. При чому, ми жили в орендованих квартирах. Якось приїжджаю до Луцька, а там двокімнатна хрущовка і ми там вісім", - розповів Голич.

Також музикант додав, що тоді було суперприкольно.

Нагадаємо, що напередодні початку ювілейного сезону "Голосу країни" у Києві відбулася презентація головної вокальної битви епох.

Як повідомляв портал Знай.ua, відомий український рок-музикант Євген Галич поділився враженнями від зустрічі з "хамовитою" мамусею, яка вела себе невиховано просто на очах у своєї дитини.

Також портал Знай.ua писав, що відома українська рок-група O. Torvald випустила новий кліп на пісню "Роздягни мене" з учасницею групи YUKO – Юлею Юриною.