Знаменитий британський агент та мрія усіх жінок Джеймс Бонд в жодному фільмі не змінить свою стать і назавжди залишиться чоловіком.. Про таке розповіла продюсер екранізацій і власниця прав на франшизу Барбара Брокколі.

Як відомо, не так давно у мережі ходили чутки про те, що головний герой у фільмах про агента 007 може змінити свою стать та стати жінкою. Однак, донька засновника "бондіани" заявила, що жодних дівчат в ролі британського розвідника не буде.

Ліворуч Деніел Крейг, праворуч Барбара Брокколі

"Він може бути будь-якого кольору, але він чоловік. Я вважаю, що ми повинні створювати нових персонажів для жінок - сильні жіночі характери. Я не бачу особливого сенсу в тому, щоб використовувати популярний чоловічий персонаж і змусити жінку грати його. Я думаю, що жінки набагато цікавіше за все цього", - сказала вона.

Варто відзначити, що вже незабаром, а точніше у квітні чого року, на широкі екрани вийде нова частина про знаменитого агента 007 – "Не час вмирати". Однак, є й погана звістка, британський актор Деніел Крейг, який не одноразово грав Бонда, востаннє гратиме головну роль у фільму.

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Нагадаємо, що Лашана Лінч тимчасово замінить Джеймса Бонда на посаді агента 007. Уточнюється, що героїня Лінч у майбутньому стане центральним персонажем франшизи.

Як повідомляв портал Знай.ua, в інтернеті з'явився офіційний трейлер останньої частини культової кіносаги про легендарного агента 007 Джеймса Бонда "Не час помирати", яка вийде в квітні 2020 року.

Також портал Знай.ua писав, що відомий інтернет-ресурс IMDB оприлюднив рейтинг найбільш очікуваних кінопрем'єр 2020 року.