Популярний американський репер Jay-Z подав в суд на в'язницю. Про повідомляє NBC News.
Виконавець подав позов від імені 29 ув'язнених та керівника виправної колонії штату Міссісіпі. У зв'язку з останніми подіями, що там відбулися. Всього за останніх два тижні там закинуло 5 в'язнів.
За даними NBC News, таке зростання смертності першочергово пов'язують з тим, що кількість персоналу та фінансування значно менше ніж того потребує цей заклад.

Репер, що входить за рейтингом Forbes є найбагатшим музикантом десятиліття заявив саме бездіяльність щодо подібних інцидентів є порушенням конституційних прав ув'язнених. І в його планах пройти через всі інстанції, щоб досягнути справедливості та зупинити насильство в тюрмах.

Ці смерті є прямим результатом повного нехтування Міссісіпі до людей, яких вона посадила, і порушення їх конституційних прав сказано у заяві репера

Associated Press

Мета майбутніх судових розглядів – відшкодування шкоди, розширення штату і наведення порядку у виправних установах.

Проте проблемою з утриманням в'язнів перейнялися і друзі репера та його дружити Бейонсе. А саме Каньє Уест та Кім Кардаш'ян. Остання навіть пішла здобувати юридичну освіту, щоб мати змогу відстоювати права засуджених, і регулярно наголошує на тому, що в Америці давно є необхідність тюремної реформи.

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Щодо позову Jay-Z, то департамент виправних установ Міссісіпі заявили що не даватимуть жодних коментарів то засідання суду.

Нагадаємо, раніше всесвітньо відома співачка Леді Гага розповіла про свій важкий ментальний стан, який вона зазнала після того, як її зґвалтували.
Як повідомляв портал "Знай.ua", шанувальники не вірять, що знімки зроблені ніби папараці, були злиті в мережу, без відома самої Кардашьян
Також "Знай.ua" писав, що Apple відмовила США у допомозі злому iPhone терористів