Акторка Ольга Сумська активно розвиває свої сторінки у соцмережах Facebook та Instagram. Нещодавно зірка приєдналася до популярного серед молоді сервісу TikTok. У Олі завжди в руках смартфон. Якщо вона десь на заході або репетиції, обов'язково виходить у прямий ефір, щоб поділитися особистим зі своїми шанувальниками. Наприклад, в Instagram у зіркової блогерки вже понад 600 тис. підписників.

Як зізналася Ольга Сумська Знай.ua, вона сама веде всі сторінки.

Ольга Сумська

"Я знаю, що є люди, які тримають помічників, але тоді не відчувається, що це жива сторінка, - говоре акторка. - Коли я сама пишу, відповідаю - люди це цінують, більше підписуються. А це хороший ресурс для того, щоб ви могли наживо спілкуватися з людьми".

Сумська впевнена, що соцмережі - це корисний інструмент.

Популярні новини зараз

Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

"Якщо ви їдете на гастролі, можна дати оголошення. Люди приходять і дуже вдячні! Це ще спілкування у форматі співпраці з продюсерами. Сьогодні це і додатковий комерційний момент", - зазначила українська народна улюблениця.

Багато хто з зірок сьогодні непогано заробляють саме на рекламі у соцмережах, але Ольга стверджує, що її це не цікавить.

"До мене дуже часто звертаються різні компанії, дрібні і великі, для того, щоб я розмістила той чи інший рекламний пост, і пропонують гонорари за це, але я свідомо відмовляюсь, тому що не хочу, щоб моя сторінка перетворилася на суцільний рекламний меседж. Тоді зникає цікавість, і люди відписуються", - поділилася Сумська.

Ольга Сумська з донькою Тонею

За словами Ольги, їй би хотілося, аби кількість підписників тільки збільшувалася. Вона вже настільки занурилася у паралельне життя в соцмережах, що усім радить користуватися смартфонами.

"Тому що це нормально сьогодні. Ми маємо бути на вістрі подій, сучасних технологій, тим більше, що зараз йде оцифровка населення. Це якраз новітній формат, в якому я взяла участь. Міністр культури Володимир Бородянський запропонував мені разом з Надією Матвєєвою, ще декількома учасниками, рекламувати для старшого покоління, як користуватися всіма гаджетами, соцмережами", - розповіла акторка.

Ольга Сумська з доньками: Тонею та Ганною

Сумська нагадала про проєкт "держава у смартфоні", який був запропонований командою президента Володимира Зеленського.

"Живемо сьогодні в цьому форматі. Я опанувала це. Поки що не так опанували мої родичі: скажімо, мамочка взагалі не володіє цим, сестра - менше, Віталій - вже долучається. Я вчу, які смайлики, які оброблення кадру. Він підтягується. Якщо треба звернутися за консультацією, то я йду до молодшої донечці - вона все знає!" - зазначила Ольга Сумська.

Нагадаємо, раніше Ольга Сумська розповіла, як її вразили польські шанувальники, коли вона приїхала у Польщу після прем’єри ”Кріпосної”.

Також читайте, як Ольга Сумська відсвяткувала з родиною Старий Новий рік.

Ще раніше Знай.ua повідомляв, як Ольга Сумська та Віталій Борисюк розважалися на Різдво у Яремче на Winter Romantik Fest.