Відома українська актриса Ольга Сумська, порадувала шанувальників в Instagram новим фото. Знаменитість поділилася трепетною сімейною серією кадрів, позуючи з молодшою донькою Ганною, чоловіком Віталієм і їх песиками, примірявши затишне вбрання сірого кольору. Так, артистка показала, як відзначає Старий Новий рік з величезною кількістю апетитних страв на столі, а також написала зворушливе побажання фанатам.

"Святкуємо Маланку разом!🥂Зі Старим Новим роком,друзі!🎄🤩Нехай все старе залишиться в минулому і прийде нове,добре і радісне в кожен дім!❤️", - поділилася радістю Сумська. Фолловери залишилися в захваті: "Які, красуні", "Які ви красиві 👍 Зі святами вас!", "Мілашки💕", "Зі святом! Тільки добра у новому році! 😊", "Мої вітання Вам та вашій родині👍🌸🌸🌸", "Зі Старим Новим Роком Вас, пані Ольга і всю вашу дружну сім'я ю!)❄😉 Щастя вам та здоров'я🤗".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Популярні новини зараз

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.