Відому модель Ксенію Пунтус з серйозними травмами вранці 11 січня виявив двірник. Дівчина випала з вікна квартири онука Микити Михалкова. Однак подруга дівчини вважає, що відбулося те, що на даний момент намагаються приховати.

Від падіння дівчина дуже постраждала: у неї черепно-мозкова травма, множинні забиття, вивих стегна, забій хребта та легень. Її знайшов двірник, який розповів, що дівчина була без взуття, не могла поворухнутися, назвала своє ім'я і плакала.

Ксенія Пунтус

"Хлопців, у неї зламані ноги, ребра. Явно сховали. Вона була на вечірці з купою моїх знайомих, батьки яких, швидше за все, зроблять все, щоб ніхто не дізнався правду", - розповідає подруга.

Подруга постраждалої Олеся стверджує, що вона не вживала наркотики. Зараз дівчина перебуває в лікарні, лікарі стверджують, що травми дівчини характерні для падіння з 3-4 поверхи.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Раніше ми писали, що в центрі Москви двірник знайшов ледь живу 21-річну модель Ксенію Пунтус, яка лежала в кущах і не маючи змоги поворухнутися, тільки плакала. Зараз дівчину госпіталізували у лікарню, де медики "зібрали" його з частин, адже у неї не тільки розбита голова, ай зламані ноги і ребра.

За попередніми даними відомо, що напередодні цього дівчина ходила в ресторан зі своїм хлопцем - онуком кінорежисера Микити Михалкова Андрія Бакова. Після чого повернулися в квартиру хлопця, з вікна якого і вона випала. Правда, поки невідомо, чи це випадковість, чи модель навмисно викинули з вікна. Адже коли поліція прийшла в квартиру, то її хлопець нібито спав і нічого не знав про подію.

Нагадаємо, одіозний Міхалков відмовив Пугачової.

Як повідомляв Знай. ua, відома модель містично випала з вікна онука Михалкова, копи підозрюють найгірше.

Також Знай. ua писав, що питання про геїв змусив Михалкова нервувати, епічно реакцію скандального режисера побачив весь світ.