Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася фірмовим передноворічним відпочинком, на цей раз замість Мальдів відправившись підкорювати улюблений туристами Пхукет, Таїланд. Так, артистка все-таки не втрималася від спокуси і виставила кадр з кафе, забравшись ногами на диван і позуючи в типовому яскраво-рожевому бікіні, майці з лобстером, а також з кокосами в руках.

"Прекрасний початок пхукетского дня у віп зоні з друзями🌺❤️ Колір Води нагадує Мальдіви🌴", - Волочкова поділилася емоціями. Фолловери взялися коментувати: "Настя у вас обличчя ще більше схудло", "Обличчя пом'яте жах. Мабуть вечори з "друзями" круто проходять", "Настюш все круто👍👍👍👍👍, педикюр облізлий зОвидний підхромав трохи (((((", "О боже ,Настя,де ж ви берете собі речі..жах...а ноги..ноги .це ж некрасиво", "Невдала фотка....ноги як у мутанта😟", "що Їй 60 років? Ці пахви, стареча шкіра обличчя і шиї. Страшний, старий вираз обличчя. Тільки все ноги навіщось витягає? Хоча там зовсім інші проблеми...".

Популярні новини зараз

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

"Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів

Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.