Минуло вже три роки після участі Каті Свинарчук в проєкті "Супермодель по-українськи". За цей час дівчина встигла влаштуватися на хорошу роботу, стати успішним блогером і навіть знятися в ще одному реаліті-шоу. Однак, поруч з нею все ще немає коханої людини. Про своє особисте життя Катя розповіла на зйомках проєкту "Предметка" з Сергієм Никитюком.

Катя Свинарчук

"З моменту закінчення зйомок реаліті "Супермодель по-українськи" і до сьогоднішнього дня у мене так і не з'явився хлопець. На зйомках "Половинок" в 2017 році я говорила, що мої найдовші стосунки тривали близько місяця. Все так і залишилося! Щоб їх будувати, я повинна бути впевнена в собі, мати роботу і не тільки утримувати себе, а й планувати сім'ю. Зараз спілкуюся з хлопцями 25-26 років, і для мене вони ще діти. Дивлюся на чоловіків 30-35 років – заможних, розумних, але розумію, що до них я ще не доросла. Тому для початку хочу побудувати кар'єру, стати хазяєчкою, щоб мій чоловік не ставився до мене, як до дитини. В моїх планах це займе ще півроку-рік", - поділилася Катя.

Однак слід зазначити, що дівчина все ж ходить на побачення і зовсім не вибілена увагою з боку чоловіків.

"Постійно спілкуюся з хлопцями, і вони взагалі не думають про сім'ю і майбутньому. А я люблю будувати плани! І тому зможу зустрічатися тільки з тим чоловіком, який готовий до чогось серйозного. Для мене стосунки – це важливий крок, я не розглядаю роман на пару місяців. Але це не означає, що не фліртую і не гуляю з хлопцями. Зустрічатися мені пропонують регулярно: пишуть в Instagram, на роботі кличуть на каву, підходять прямо на вулиці… Даю шанс багатьом, ходжу на побачення приблизно раз на місяць. Але не називаю це відносинами. Для мене це просто "спільне проведення часу". Але ще жодного разу в житті у мене не "йокнуло" серце... Можливо, тому, що я придумала собі ідеального чоловіка – заможного, доброго (список пунктів у мене досить великий!) – і досі його не зустріла", - зізналася вона.

Популярні новини зараз

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Катя Свинарчук

Також не дивлячись на відсутність хлопця, дівчина вже давно знає, яким буде її весілля.

"Я хочу дуже атмосферну весілля, щоб були тільки друзі, без купи родичів, можливо, десь на островах. Тому мені й моєму майбутньому чоловікові потрібно багато заробляти, щоб потім ми змогли взяти з собою в подорож дорогих нам людей. Яким буде моє плаття? Біле, з паском, не пишне, що облягає. Можливо, в пір'ї! Кільце я хотіла б класичне, з великим камінчиком в п'ять каратів. Може, у мене до цих пір немає відносин саме тому, що такі високі очікування! Але скоріше за все справа все-таки в тому, що в моєму житті ще не було людини, якій я міг би сказати: "Я тебе люблю", - сказала дівчина.

Катя Свинарчук

Нагадаємо, що популярна українська співачка і суддя шоу "Топ-модель по-українськи" Алла Костромічева переодяглася в біло-блакитну шубку, шапочку, одягла білу перуку і відправилася гуляти по Нью-Йорку.

Як повідомляв портал Знай.ua, відома українська співачка Алла Костромичова показала в мережі яскравий кадр з відпочинку, на якому з'явилася в неймовірно милому і ніжному образі.

Також портал Знай.ua писав, що популярна українська співачка і суддя шоу "Топ-модель по-українськи" Алла Костромичова осідлала вже гордого жеребця.