Відома російська співачка Лоліта Мілявська відправилася на новорічні канікули у Дубаї. Нещодавно вона розлучилася з чоловіком, однак вже знайшла собі іншу компанію.

Відповідний допис Лоліта опублікувала на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Так, співачка показала світлину з відомим голлівудським актором Стівеном Сігалом, пік популярності якого припав на кінець минулого століття, коли він знімався в бойовиках.

Лоліта, фото з вільних джерел

"Запитала і мені люб'язно дозволив зробити фото Стівен Сігал! У нього Приголомшлива дружина і син! Так приємно бачити Зірку світового рівня, абсолютно позбавлену снобізму і ще, прекрасним сім'янином! 🙏 ❤️ Ще один доказ Самодостатніх людей!☝️", - написала вона.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Зазначимо, що нещодавно Лоліта раптово розлучилася зі своїм п'ятим чоловіком, тенісистом Дмитром Івановим. Так, 55-річна артистка написала відповідний пост на особистій сторінці в Instagram. Вона відзначила, що рішення було обопільним.

"Ми з Дімою вирішили, що настав час розлучитися. Ми дуже рівно почали ставитися одне до одного останнім часом. Щоб не перетворитися на людей, які постійно з'ясовують взаємини, це вихід! У мене був чудовий "молодий" чоловік цілих 9 років", — відверто поділилася артистка.

Нагадаємо, онука Ротару вразила мережу красою і отримала благословення від Лагерфельда.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також Знай.ua писав, що Волочкова згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.