Скандальна українська співачка Світлана Лобода порадувала своїх фанатів новим кліпом пісні "Світу мало", який вона кілька разів продублювала на своїй сторінці в Instagram і розмістила на YouTube-каналі.

Світлана Лобода

Так, артистка зізналася, що це не кліп, а просто mood-відео та насправді кліпмейкер Алан Бадоєв робив з нею фотосесію, а відео вийшло спонтанно. На відеоролику співачка сидить верхи на єдинорозі в бірюзовому боді з накидкою такого ж кольору поверх нього. Також в деяких моментах Лобода з'являлася в стилі ню. Все в рамках пристойності, однак залишається величезний простір для фантазії публіки.

"Мій подарунок Вам до НОВОГО РОКУ!!! MOOD VIDEO на пісню #Мирамало чудеса збуваються Знімали фотосесію з Аланом @alanbadoev і народилася краса.....Ексклюзивна прем'єра ....тільки в Instagram. Тобі подобається?" – підписала відео знаменитість.

Також шанувальники захоплюються співачкою, віддаючи належне її сміливості та готовності до експерименту. А ось чоловіча частина фанатів по-своєму бурхливо реагує на Лободу.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

"про Це*уенно", "Лобода просто космос", "Ну хто сказав, що богиня краси - Афродіта? Вони просто Вас не бачили))", "Не можу навіть підібрати слів", "Леді Годіва, кінь кольору опал. Як побачив її, на неї я запав", "Хочу бути цим конем", "Тема ц*цьок не розкрита ((", - прокоментували пльзователи.

Нагадаємо, що Світлана Лобода виставила яскраве відео з підготовки до виступу, показаного на "Першому" каналі, виконавши свій свіжий хіт "Новий Рим" у вагоні метро.

Як повідомляв портал Знай.ua, Світлана Лобода виставила яскраве відео, позуючи на одному з новорічних шоу в шикарному вбранні і виконавши свій свіжий хіт "Світу мало".

Також портал Знай.ua писав, що Світлана Лобода показала дивне відео, на якому з'явилася в ще більш дивному образі.