Скандальна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook. Нещодавно знаменитість виставила трепетне відео, показавши, що Новий рік 2020 почався для неї та її сім'ї не кращим чином. Так, артистка поділилася горем: пішов з життя їх відданий друг, пес на ім'я Батчер. Ольга зазначила, що буде дуже сумувати за улюбленцем, згадавши зворушливі моменти.

"Сьогодні ми втратили нашого друга, собачку Батчера... Скучатиму вічно : за тим, як возив маленькою Злату на санчатах, як врятував татові життя, як посміхався, коли знав, що за мить підеш від нас. Втрата невимовна ...", -поділилася горем Фрейут. Фолловери не пройшли повз і почали підтримувати телеведучу: "Дуже шкода!!!😢😢😢", "Це горе... Дуже співчуваю", "Шкода... 😔", "Співчуваю. Вірю, в нього було щасливе життя", "Оленька😥 Тримайтеся🙏", "Дуже сумно... тварини - члени сім'ї... ❤️".

Популярні новини зараз

"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Показати ще

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережа зухвалими танцями, Злата не витримала: "Мерзенний, недоумкуватий хейтер".

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері: "Не ходіть по інших каналах, називається".