Всесвітньо відома голлівудська актриса Анджеліна Джолі зізналася журналістам про те, що навіть у неї є комплекси. Визнання селебріті вразило шанувальників.

Про це повідомляє зарубіжний портал Urbanette.

Відомо, що Анджеліна Джолі давно визнана найкрасивішою жінкою на планеті. Навіть незважаючи на зміну тенденцій, смаків і уподобань людей, актриса все одно залишається на піку популярності і багато дівчат навіть намагаються бути схожою на неї з допомогою пластичної хірургії.

Анджеліна Джолі

Так, зірка Голлівуду зізналась про наявність комплексів. Виявилося, що комплекси, які турбують Джолі виходять за звичайне розуміння невдоволення своєю зовнішністю.

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

Актриса зізналася, що деколи відчуває себе смішною лялькою, особливо, коли виходить на публіку. Джолі відразу додала, що є дієвий засіб проти цього комплексу.

Анджеліна Джолі, фото: ukrnovyny.com

Єдиною її втіхою стають діти. Адже коли Анджеліна приходить додому, вони біжать до неї на зустріч з обіймами. Саме в такі моменти вона розуміє, що вона особлива і комплекси зникають самі собою.

Її краса схожа на зачаровуючий магніт, який тримає на собі всі погляди, але зрозуміло, що вона дещо інтроверт. Її жести і її ходьба настільки витончені, що знімають людину поза охороною, особливо зважаючи на те, що її складна громадська персона відома дуелістськими особистостями: вона курча байкера, гуманітарна активістка та мати, котра згуртована в одне ціле. Через її, здавалося б, протилежні інтереси та відданість, мало хто насправді розуміє, хто справжня Анджеліна.

Нагадаємо, вийдуть "Пірати Карибського моря" по-українськи: життя козаків покажуть з незвичного ракурсу.

Також "Знай.ua" писав, що на онкохвору Заворотнюк розпочали полювання: хто не дає спокою "Моїй прекрасній няні".