Популярна українська співачка і суддя шоу "Топ-модель по-українськи" Алла Костромічова переодяглася в біло-блакитну шубку, шапочку, одягла білу перуку і відправилася гуляти по Нью-Йорку. Разом з веселою юрбою Дідів Морозів та Снігуроньок українська знаменитість пройшлася по головних вулицях американського мегаполісу.

Алла Костромічова

З'ясувалося, що ведуча реаліті-шоу взяла участь у великому святковому параді, який щорічно проходить в Сполучених Штатах Америки.

"Сьогодні у нас щорічний флешмоб Снігуроньок та Дідів Морозів. Ми вийшли і вирушаємо в Брайнт-парк, а потім – на Таймс-сквер", – поділилась Алла.

До того ж, вона опублікувала ще кілька роликів, де разом з веселою компанією співає відому пісню групи "Дискотека Аварія" "Новорічна".

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Алла Костромічова

Всі новорічна хода проходило під акомпанемент баяніста, які виконували новорічні та різдвяні мелодії.

Нагадаємо, що в останню номінацію популярного телешоу "Топ-модель по-українськи" потрапили одні з найсильніших учасниць, а саме Настя Руда і Мальвіна Чукля.

Як повідомляв портал Знай.ua, три півфіналістки в очікуванні вердикту експертів, а саме Наташа Масловська, Мальвіна Чукля і Катя Куліченко (Тьотя Мотя).

Також портал Знай.ua писав, що Алла Костромичова показала кадр з незвичайною і навіть екстремальній фотосесії в Туреччині.