Батько покійної співачки Жанни Фріске втягнув покійного Йосипа Кобзона в брудні розбирання. Відомо, що новий конфлікт виник після того, як продюсер Йосип Пригожин висловив свою негативну думку з приводу музичного дебюту сестри Жанни Фріске.

Пригожин зазначив, що Наталя намагається копіювати образ Жанни. У відповідь на такі зауваження Володимир Фріске почав погрожувати кривавою розправою чоловікові Валерії.

Проте з Володимиром не вперше трапляються такі напади гніву. Стало відомо, що в такому агресивному стані він навіть коли подзвонив Йосипу Кобзону.

Володимир Фріске, фото: starhit.ru

"Хто він такий, щоб мене ображати? Ми не друзі, ніколи не бачилися. Одного разу він просив, щоб я йому допоміг з Дмитром Шепелєвим, мовляв, ще не вечір — він з ним розрахується... Я тоді не зрозумів — а я тут узагалі причому? Він і Кобзону покійному дзвонив, за допомогою Шепелєву звертався. Треба стежити за його психологічним станом. Нехай перевірять представники правоохоронних органів його осудність", заявив Пригожин.

Популярні новини зараз

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Продюсер зазначив, що вважає, що Володимир Фріске повністю втратив адекватність і може бути небезпечним божевільним, якого треба ізолювати від суспільства.

"Придурок – саме ласкаве образу", - дивується Пригожин.

Нагадаємо, Фріске з'явилася перед весіллям Шепелєва з іншого.

Як повідомляв Знай. ua, Фріске повертається і це закінчиться погано.

Також Знай. ua писав, що між вдівцем Шепелєвим і батьком співачки вибухнув гучний скандал.