Голівудська акторка Шарліз Терон поділилася спогадами про найгіршу ніч у своєму житті, коли її мати застрелила батька. Знаменитість детально описала те, що трапилося в інтерв'ю National Public Radio.

"Мій батько був алкоголіком все життя – я не знала його іншим. Це була безнадійна ситуація, з якої наша сім'я не могла вибратися. Кожен день непередбачуваний, коли ти живеш з алкозалежним, і це почуття залишається з тобою на все життя, і не тільки через ту фатальну ніч. Я думаю, що наша родина була не зовсім здоровою", – зізналася Шарліз.

В ту фатальну ніч, за словами Терон, її батько був настільки п'яний, що "не міг йти, коли входив у дім з пістолетом".

Шарліз Терон

"Ми з мамою були в моїй спальні, коли все трапилося. Ми притулилися до дверей, тому що він намагався вибити її. Потім він зробив крок назад і тричі вистрілив у двері. Жодна з цих куль не влучила в нас, і це просто диво. Але моя мама вирішила запобігти біді", – сказала актриса.

Популярні новини зараз

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Шарліз Терон зі своєю мамою

При цьому Шарліз зазначила, що насильство, яке їй довелося пережити у своїй сім'ї, вона поділяє з багатьма людьми і не соромиться про це говорити.

"Мені не соромно про це говорити, тому що я думаю, що чим більше ми говоримо про подібні речі, тим більше розуміємо, що ми не самотні. Для мене це завжди була історія про те, що значить вирости і жити поряд з людиною, що страждає від залежності, і які наслідки це може мати", - підсумувала вона.

Нагадаємо, що Шарліз Терон кинулася захищати сина-трансгендера: "Моя донька".

Як повідомляв портал Знай.uа, Шарліз Терон вперше розповіла, чому наряджає сина в сукні.

Також портал Знай.uа писав, що Марго Роббі, Ніколь Кідман і Шарліз Терон підготували "Бомбу" фанатам.