Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила спільний кадр з Тіною Кароль і Юлією Саніною, які, до речі, днями виконали композицію-саундрек до фільму "Віддана" під назвою "Вільна" дуетом. Так, артистки позували на зйомках шоу "Новорічний квартал", примірявши розкішні вбрання з глибоким декольте і паєтками.

"Все таки у нас найкрасивіші дівчата! Правда? @tina_karol @the_hardkiss (новорічний квартал)", - поділилася думками Полякова. Фолловери не пройшли повз: "Улюблені співачки на одному фото 😍😍😍", "найкрасивіші і найкращі ❤️😍", "потрібна потрійна колоборація голоси у всіх потужні. було б 🔥🔥", "Порохова трійця❤️🔥", "Оля, Ви породисті😎 красуні🌸🌸🌸🌸", "Шикарні жінки і артистки України!!! ♥️🔥", "Самі-саміііі красиві😍😍😍😍😍😍😍❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.