Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася жіночним кадром, позуючи у відвертій чорній сукні з тонкими бретелями і глибоким декольте, доповнивши образ вечірнім макіяжем з фірмовою червоною помадою і порадувавши шанувальників несподіваною новиною. Так, артистка випустила свої перші парфуми з лаконічною назвою "Tina", презентація яких відбудеться 19 грудня.

"Я хотіла створити аромат, який би подобався самим дівчатам, а дівчата одягнені в цей парфум подобалися б своїм другим половинкам. Знаю, як створювати пісні, а парфуми - це мелодія душі. Я подумала, що мій перший аромат буде легким, солодким і пробуджуючим свідомість! Кокетство в моді! Такими і вийшли духи Tina by Tina Karol", - прокоментувала новинку Кароль.

Варто зазначити, що артистка обрала ніжний квітковий аромат, з яблуком і мандарином на стартовій ноті, а також конвалією і чайною трояндою. Парфуми - не перший досвід співачки в б'юті-індустрії, нещодавно вона випустила фірмову червону помаду, яка розлетілася на концертах всього за пару місяців.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Популярні новини зараз

Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені

"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року

Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир

Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку

Показати ще