Нещодавно дружина знаменитого Кріса Хемсворта, який зіграв одну із головних ролей у кіновсесвіті Marvel – Тора, Бога грому, зробила сенсаційне зізнання. Так, під час розмови з іноземними журналістами, Эльза Патакі розповіла, що не дозволяє своєму коханому розкидати по будинку молоти Тора.

За її словами, Хемсворт постійно приносить додому сувеніри зі зйомок у фільмах. Відтак, він не тільки не хоче їх сховати у "чорний ящик ", а навпаки розкидає свої "подарунки" по будинку. Окрім цього, дружина актора додала, що наразі в нього є п'ять молотів Тора, які відповідають кожному фільму з даним персонажем.

У зв'язку із цими, Патакі вирішила провчити власного чоловіка та встановила нове правило, згідно з яким сувеніри зі зйомок не повинні більше знаходиться в будинку.

Нагадаємо, що у мережі з'явилася інформація про те, що американський актор Джейк Джилленхол зі своїм колегою по "Людині-павуку" Томом Холландом одружуються.

Популярні новини зараз

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Роберт Дауні-молодший і Райан Рейнольдс влаштували баттл перед майбутнім змаганням, і перемога за Дэдпулом.

Також портал Знай.ua писав, що зірка кінофільмів Marvel Пол Радд знявся в новому випуску YouTube-шоу "Hot Ones", в якому телеведучий Шон Еванс бере інтерв'ю у знаменитостей і разом з тим мучить їх досить гострою їжею.