Сестра покійної співачки Жанни Фріске Наталія почала змінювати свою зовнішність. Цікаво, що ці зміни розпочалися напередодні весілля чоловіка покійної артистки ведучого Дмитра Шепелєва з Катериною Тулуповою.

Наталя Фріске все більше стає схожа на сестру, яка померла від раку. Раніше вона постриглася і пофарбувала волосся, скопіювавши зачіску Жанни в останні дні життя. Також сестра забрала собі гардероб співачки й зараз носить її речі. Нещодавно Наталя також зробила пластику обличчя, додавши схожості з сестрою.

Наталія Фріске, кадр із відео

Варто зазначити, що жінка схильна до онкологічних захворювань, а через такі маніпуляції ризик отримати хворобу підвищується.

Не секрет, що Наталя та Дмитро дружили й тепло спілкувалися за життя Жанни. Сестра співачки вважала Шепелєва ідеальним чоловіком і схоже, приховувала романтичні почуття. Мабуть, Наталя мріяла піти до Дмитра після смерті Жанни, що і зруйнувало її шлюб. Але ворожнеча сім'ї та зв'язок Дмитра з Катериною зруйнували її плани.

Популярні новини зараз

"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу

Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок

Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку

Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів

Показати ще

Дмитро Шепелєв з сином, фото: livestory.com.ua

Нагадаємо, раніше Шепелєв розкрив таємницю останніх років життя Фріске: "Погрожував застрелити"

Як повідомляв портал "Знай.ua", розбитий горем батько Жанни Фріске жорстко відповів Шепелєву після "казок" для Собчак: "Щоб він..."

Також "Знай.ua" писав, що Собчак вивідала секрети вдівця Фріске Шепелєва у новому інтерв'ю: про наркотики, батьківство і нову наречену