До найочікуванішого свята Нового року залишається зовсім мало часу. Зірки Нового каналу поділилися, які традиції існують в їхній родині і як вони готуються до свят.

"Зазвичай десь у середині грудня ми ставимо ялинку, вбираємо її гірляндами, іграшками, – каже ведучий Нового каналу. – Діти допомагають це все прикрашати. Останні роки купуємо не зрубану ялинку, а у горщиках. Для створення святкової атмосфери трішки декоруємо вітальню, де вона стоїть. З Днем святого Миколая все дуже просто. Дочекатися, поки діти позасинають, і вперед – розкладати під подушки подарунки. А ще моя подруга, талановита рукодільниця, пошила для наших із братом дітей гарні шкарпетки, які висять у моєї мами вдома, на каміні. І крім тих подарунків, які ми кладемо на Різдво під ялинку одне одному, складаємо туди якісь солодощі, мандаринки. І кожна дитинка підбігає до своєї шкарпетки і щось там знаходить. А до Різдва більше готується моя мама. Це стосується святкового столу, де традиційно є кутя. Ну, а наша справа з братом, дружинами і дітьми – це з’їхатися до мами, допомогти прибрати оселю, накрити на стіл", - розповідає Сергій Притула.

При цьому Олена Філонова любить залишати все на останній момент і імпровізує.

"Ніколи заздалегідь не готуюся і не визначаю дати, коли ставити ялинку і купувати подарунки. Роблю все спонтанно. Тому Новий рік можу відсвяткувати в Києві, а можу в іншому місті або країні. Я ще не знаю. Це буде сюрпризом і для мене! Хочу, щоб 2020-й почався з авантюри! І в подорожі…", - розповідає Філонова.

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Сергій Нікітюк закликав людей берегти природу перед новорічними святами.

"В мене немає конкретної дати старту підготовки до новорічних свят. Ялинку я не прикрашаю в принципі – вважаю, що рубати дерева заради одного дня в році – блюзнірство. А ставити пластмасові – неекологічно. Так що, користуючись нагодою, хочу запропонувати всім залишити їли в спокої, а якщо не вистачає новорічного духу, малювати їх на папері і вішати на стіну або робити альтернативні інсталяції", - розповідає ведучий.

Нагадаємо, Леся Нікітюк підкорює Китай і дегустує суші.

Як повідомляв Знай. ua, Тіна Кароль помітно схудла, тепер ще красивіше.

Також Знай. ua писав, що Никитюк порівняла себе з Кайлі Дженнер, справжня розкіш.