Відома українська телеведуча, яка нині активно будує кар'єру в Росії, Регіна Тодоренко приголомшила заявою, що незабаром можу повернутися у проект "Орел и решка".

Тодоренко дала відверте інтерв'ю своїй колезі Ксенії Собчак, яка й запитала її про тревел-шоу, ведучого якого довгий час була саме Регіна.

Тодоренко була здивована обізнаністю Ксенії, але заперечувати не стала. Телеведуча зазначила, що її запрошують прийняти участь у зйомках нового ювілейного сезону шоу.

Регіна Тодоренко, JetSetter

"Це крутий проект. Зараз буде ювілейний сезон, куди запрошують велику кількість зірок. В тому числі й мене", – сказала Тодоренко.

Популярні новини зараз

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Ведуча також заговорила про те, як війна між Україною та Росією вплинула на її родину. Як відомо, Регіна родом з Одеси. Артистка дуже шкодує про те, що не може разом зі своїм чоловіком Владом Топаловим, якому заборонили в'їзд до України, приїхати на батьківщину і показати місця, де вона зростала. При цьому вона розплакалася.

"Це дуже важко. Мій чоловік не може приїхати, познайомитися з моїм дідусем. Дуже важка тема. Дуже важко жити у такому стані багато років. Мені правда хочеться приїхати з чоловіком, показати де я жила, для мене це важливо. Де я народилася, де виросла. А його туди просто не пускають ніяк. І з дідусем моїм він спілкується через Skype, тому що 80-річного дідуся вже важко привезти. Ми навіть весілля зіграли в іншій країні, щоб не було жодної прив'язки не до Росії, не до України", - поділилася Регіна в інтерв'ю Ксенії Собчак.

Нагадаємо, Тодоренко в купальнику блиснула схудлою фігурою на райському Балі: "Яка струнка!".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші за українців.

Також портал "Знай.uа", красуня Тодоренко вперше заговорила про проблеми зі здоров'ям: "Вік позначається!".