Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася поїздкою в Шанхай, Китай, позуючи в магазині копій брендових сумок і порівнявши себе з 21-річною сестричкою Кім Кардашьян, юною мільярдеркою Кайлі Дженнер. Так, артистка приміряла шкіряні міні-шорти і картату блузку, засвітивши нескінченні ніжки.

"Друзі я запускаю свій особистий giveaway 😆 скинь гроші мені на картку і отримай сумку зі знижкою😆 Якщо подобається став + в коментарях😁", - пожартувала Нікітюк. До речі, жарт був про те, що близько року тому Кайлі влаштовувала giveaway саме з валізами Louis Vuitton, що на фото. А коли красуня потрапила в список Forbes, як наймолодша мільйонерка, обскакавши навіть Марка Цукенберга, шанувальники помітили, що дівчині не вистачає всього 100 мільйонів до мільярда і всі дружно почали збирати для неї заощадження. Фолловери Лесі залишилися в захваті, однак деякі все ж не зрозуміли підкол знаменитості.

Популярні новини зараз

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.