Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася черговим дивним фото, демонструючи кількість букетів з білих троянд, подарованих шанувальниками після її виступу в Домі культури міста Солнечногорськ. Так, артистка позувала на задньому сидінні свого авто, а з-під квітів ледве виднілося її обличчя, яке здавалося блідим через ламп в машині.

"чи не це щастя?🙏 Я від душі подарувала Солнечногорську цей наш спектакль!😊 І ось так ошатно їду до коханого.🌺😊 Спасибі, дорогі, за ці емоції!👍😬🌺 Мій Майбах переповнений білими трояндами ! 🙏🌺🌹 І Основна частина квітів їде в газелі", - поділилася радістю Волочкова. Фолловери взялися коментувати: "наче на могилі", "Я одна побачила купу пельменів??)))😆", "Фу,Наська ,налякала! Думала ,що сталося,в квітах лежиш 🤦🤦🤦", "Скільки років тому Майбаху? Його вже по старості утилізувати пора", "Не треба так більше фотографуватися. Жахливо виглядає. Не треба.".

Популярні новини зараз

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.