Популярна українська співачка Ані Лорак, яка давно живе і працює в Росії, є не просто співачкою, а справжнім магнатом нерухомості. Ще в 2016 році її колишній чоловік, бізнесмен з Туреччини, купив для сім'ї квартиру в російській столиці.

Відомо, що інтер'єр цих апартаментів дуже сильно відрізняється від ситуації в пентхаусі в Києві і заміському будинку в котеджному селищі, який також належить співачці. Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

Апартаменти Ані Лорак, dekormyhome

Апартаменти Ані Лорак, dekormyhome

Так, у повсякденному житті співачка віддає перевагу простоті і зручності, однак спроєктувати свої бажання на інтер'єр Ані Лорак змогла тільки після покупки квартири в Москві. Її колишні придбання відрізняються шиком і помпезністю.

Популярні новини зараз

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Показати ще

Апартаменти Ані Лорак, dekormyhome

Апартаменти Ані Лорак, dekormyhome

А ось квартира в українській столиці містить безліч елементів, які навіюють мотиви батьківщини колишнього чоловіка співачки. Наприклад, в одній з кімнат в предметах меблів чітко простежується турецький орнамент, яскравість якого кидається в очі. Квартира також заповнена зображеннями Ані Лорак, які можна зустріти на картинах, фотографіях і навіть стінах.

Апартаменти Ані Лорак, dekormyhome

Більшість кімнат заміського будинку співачки також переповнені елементами інтер'єру, великою кількістю квітів, картин, розкішних арок і колон. У московській квартирі абсолютно інша обстановка. Замість урочистих червоних і коричневих з ефектом позолоти відтінків, переважають спокійні сіро-зелені тони. Це поєднання створює спокійну обстановку.

Нагадаємо, Лазарєв зізнався, чи буде весілля з Лорак: "Я абсолютно щасливий!".

Як повідомляв Знай.uа Ані Лорак здивувала моложавим обличчям, фанати не витримали: "Стає гаряче".

Знай.uа писав, Лорак нарвалася на критику через сумнівне відео: "Зразок примітивності".