Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила дуже дивне відео від прихильниці, на якому та позує зі своєю дитиною в сауні, відкриваючи рот під нову пісню артистки "Мира мало". Так, фанати звинуватили і творця "кліпу" і саму Світлану в тому, що ролик вийшов зовсім недоречним і навіть несмішним, адже в пісні зірка співає про високі почуття до дорослого чоловіка.

"Ой, мамо, ой 🤭😉😬
#мирамало
А ти зробив свій challenge??????", - поцікавилася Лобода. Фолловери взялися критикувати: "Неприємно", "Це дуже не приємно дивитися, слухати 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️", "А матюкатися можна?🤣🤣🤣", "Це неприємно", "Дурня цілковита", "Фу.. Жесть", "Як можна викладати таке з вашим рівнем 😐 сумно", "Світ здурів. Тепер це вважається нормою?", "Навіщо? Дуже бридко, дитина...", "Це ж скільки треба було випити, щоб таке зняти😂", "Фу!".

Популярні новини зараз

Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.