Сестра покійної співачки Жанни Фріске Наталія відреагувала на скандальну заяву Дмитра Шепелєва про її сім'ю. 33-річна Наталія Фріске емоційно висловилася про ведучого, назвавши його слова брехнею.

36-літній Дмитро Шепелєв нещодавно дав скандальне інтерв'ю Ксенії Собчак, в якому зробив вкрай негативну заяву про родичів Жанни Фріске. Шоумен звинуватив їх в лицемірстві та заявив, що ті не приходять на побачення з шестирічним онуком Платоном.

Наталія Фріске, кадр із відео

Молодша сестра Жанни стверджує, що Шепелєв сказав "абсолютну брехню". Навіть більше, Наталія заявила, що насправді все з точністю навпаки. Сестра співачки розповіла, що Дмитро перешкоджає зустрічам сина з рідними Фріске.

"Ми приходили на побачення до дитини, сиділи в крихітній кімнатці, там купа стільців, сиділи психолог Платона, я, мама і шість охоронців Діми. І на вулиці ще десять стояли", - повідомила Наталія. Наталія Фріске

Популярні новини зараз

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Наталія Фріске також наголосила, що її сестра в останній період життя написала довіреність на Шепелєва, після чого у шоумена з'явився доступ до її рахунків. Сестра співачки переконана, що Шепелєв вирішив отримати вигоду із трагедії.

Наталія Фріске, Маша Малиновська, кадр із відео

"Він готувався до смерті Жанни дуже-дуже ретельно. Він готував собі м'якеньке містечко. Всі картки від рахунків були у нього. Жанна лежала в Німеччині, нам дзвонив її продюсер і просив: "Заберіть кредитні картки у Шепелєва". А він просто по 20 мільйонів, мало не через тиждень знімав з рахунків" Наталія Фріске

На захист сім'ї Фріске стала Маша Малиновська, яку вразила фраза Дмитра. Шепелєв заявив, що тепер йому ні з ким не потрібно ділити свою дитину. На основі цих слів телеведуча зробила висновок, що Шепелєв "слизький, гордий і не зовсім порядний хлопець".