Популярний український телеведучий, ведучий "Євробачення" і фіналіст шоу "Танці з зірками" Володимир Остапчук, який нещодавно заявив про розлучення з дружиною, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. В цей раз красень опублікував в соцмережі архівне фото, на якому можна побачити, як він виглядав у 17 років.

Схоже, фото було зроблено чи то в школі, чи в РАЦСі, на ньому Вова з'явився дуже ошатний – у чорному костюмі з білою сорочкою і краваткою. В цей день відбувся його перший досвід роботи ведучим, і в підписі до фото Володимир пропонує шанувальникам вгадати, який гонорар він отримав за цю роботу: "З цієї фотографії легко зрозуміти, що в 17 років я ще не знав текстів на пам'ять... і так, адреси нормального перукаря. Вгадаєте мій перший гонорар?", - написав Остапчук. А його фоловери почали обговорювати фото. Деякі жартують, що свій перший гонорар Вова отримав їжею.

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.ua" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще