Володимир Остапчук в образі мишачого короля вкрав зі сцени Катерину Кухар під час балетної партії «Лускунчика», Тіна Кароль та DAN BALAN обмінялися подарунками, NK ніжно поцілувала Потапа, а Вєрка Сердючка змусила танцювати весь Палац "Україна" на "Ночі суперхітів". Це все відбулося під час концерту на 1+1, який українці зможуть побачити під час новорічних свят.

На сцені під час концерту зібралося 26 найпопулярніших артистів українського шоу-бізнесу. Зірки весь вечір дивували вражаючими постановками, які створювалися під керівництвом Володимира Завадюка.

Феєрично на сцені з'явилася Оля Полякова. Вона спустилася на величезному дискоболе з-під стелі. Макс Барських також здивував розмахом своїх декорацій, адже для нього створили величезний терновий вінок.

Популярні новини зараз

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Прямо перед сценою творці шоу розмістили великий святковий стіл - саме за ним здійснювалися бажання зірок. Вони сміливо «замовляли» тих, кого хочуть побачити на сцені після свого виступу, і з ким потім разом хотіли б посидіти за столом. Першими за ним артистів зустрічали Юрій Горбунов та Юрій Ткач. Коли настала черга Потапа говорити, кого він бажає побачити такими, Оля Полякова пожартувала: "Тільки давай так: Настю будинку замовиш", на що репер і продюсер відповів: "Якщо не хочеш Настю, тоді виступить латино-американська NK". Співачка вийшла на сцену і перед виконанням запального хіта "ELEFANTE" підійшла до свого чоловіка і ніжно поцілувала.

А ось приму-балерину і суддю "Танців з зірками" Катерину Кухар наприкінці її виступу вкрав ведучий Володимир Остапчук в образі Мишачого короля.

Нагадаємо, зірка "МастерШеф" Клопотенко підхопив флешмоб Каменських і Потапа.

Як повідомляв Знай. ua, Ілона Гвоздьова зізналася, за кого вболіває в суперфіналі "Танців з зірками".

Також Знай. ua писав, що найспокусливіша учасниця "Майстер Шеф" здивувала фото до пластики.