Актриса театру і кіно, зірка серіалу "Кріпосна" Ксенія Мішина разом зі своїм партнером Женею Котом стала переможницею проекту "Танці з зірками". А напередодні своєї перемоги красуня дала відверте інтерв'ю, в якому розповіла про танці, відносини і роботу. Про це повідомляє прес-служба телеканалу СТБ.

Ксенія Мішина, Comments

Так, у новому інтерв'ю серед іншого Ксенія зізналася, що не пам'ятає свого останнього побачення. "Я навіть не пам'ятаю останнє побачення. Напевно, таке собі було. Чогось незабутнього давно не було", - сміється актриса. Також каже, що весь час присвячує роботі і танцям, так що у неї немає часу на побачення. "Зараз у мене побачення з цим шоу. Весь час присвячую роботі. Оскільки "Танці" я теж вважаю своєю роботою. Я цим горю і мені це подобається", - зазначила Мішина. Також актриса зізналася, як це цілуватися з неприємним партнером на зйомках, і як грати постільні та оголені сцени.

Нагадаємо, переможець "Танців з зірками" Кот вразив несподіваною правдою про Різатдінову.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв про секрет перемоги Мішиної на "Танцях з зірками".

Популярні новини зараз

Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року

Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки

Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Женя Кот зізнався, чи ревнує його дружина до партнерки по "Танцях з зірками".