Відомо, що Катерина Тулупова погодилася вийти заміж за російського телеведучого Дмитра Шепелєва, який намагається захистити свою сім'ю від нав'язливої уваги публіки. Ймовірно, весілля пара зіграє в Італії.

Нещодавно Дмитро відправився з сім'єю в Сірміону. Мету поїздки він не розкрив, але на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram натякнув, що там збувається його мрія. Швидше за все він мав на увазі весілля з Тулуповою.

Скріншот, Instagram

Слід зазначити, що місто розташоване всього в 38 км від Верони, яку Жанна Фріске вважала своїм другим будинком і асоціювала зі своєю любов'ю з Дмитром. Після її загибелі ведучий не рідко приїжджав сюди один чи з сином, а тепер готується до весілля з іншою жінкою.

Можливо, Шепелєв у відносинах зі своєї нинішньої коханої здійснить всі мрії Фріске. Вони обговорювали і планували пишний захід у Вероні, коли вона була жива і сподівалася на одужання. Шепелєв зміг зробити співачку щасливою і скрасив останні дні її життя, а на даний момент він гідно ростить сина зірки. Не дивно, що "ярлик" чоловіка Фріске надійно прикріпили до нього.

Популярні новини зараз

Нижче вже не буде? Озвучено курс долара на кінець осені

Українцям дозволили не платити військовий збір: кого омине

Повістку вручили мамі або бабусі: адвокат пояснив, як діяти в такому випадку

Яйця їм наші не підходять: ще одна країна просить про заборону продуктів з України

Показати ще

Дмитро Шепелєв

Нагадаємо, що Дмитро Шепелєв, екскоханий покійної Жанни Фріске офіційно оголосив про свої стосунки з Катериною Тулуповою.

Як повідомляв портал Знай.ua, 36-річний Дмитро Шепелєв зізнався, що далеко не відразу зміг подружитися з донькою своєї обраниці, 36-річної Катерини Тулупової.

Також портал Знай.ua писав, що російський телеведучий, чоловік померлої співачки Жанни Фріске Дмитро Шепелєв порівняв себе зі своїм сином Платоном в його нинішньому віці зараз хлопчику 6 років.