Популярна білорусько-російська співачка Рита Дакота приголомшила фанатів несподівано гарячої фотосесією. 29-річна знаменитість повністю оголилася для фотосесії перед фотографом Олександрою Буримовой. Про це повідомив Telegram-канал Super.ru.

Рита Дакота, Super.ru

"Я не соромлюся своєї природи, сексуальності і самості. Бути жінкою — це красиво. Бути голою жінкою в об'єктиві Саші Буримовой - це мистецтво", - заявила виконавиця.

Рита Дакота, Super.ru

Слід зазначити, що Дакота брала участь у 7 сезоні музичного проекту "Фабрика зірок". Там вона познайомилася зі своїм майбутнім (а тепер вже колишнім) чоловіком Владом Соколовським, який також був одним з учасників.

Популярні новини зараз

ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Показати ще

Рита Дакота, Super.ru

Нагадаємо, що Надія Мейхер, екс-солістка жіночої поп-групи "ВІА Гра", показала, як виглядає без макіяжу.

Як повідомляв портал Знай.ua, білорусько-російська співачка Рита Дакота заявила, що відмовляється від пропозицій виступати в Криму, щоб не втратити можливість їздити з гастролями в Україну.

Також портал Знай.ua писав, що популярна співачка Рита Дакота, яка переживає гучний розлучення через зради свого знаменитого чоловіка Влада Соколовського, виклала на своїй сторінці в "Instagram" відверте фото у спідній білизні.