Українцям повідомили, скільки коштуватиме новорічний виступ студії "Квартал 95". Про це дізнавався Апостроф.

Виявляється, що ціна залежить від складу артистів "Квартал 95". У середньому година виступу коштує 60 тисяч доларів за участю не менше 7 учасників.

Менеджери повідомили, що Володимир Зеленський не буде виступати за жодних умов. Також від всіх виступів відмовився депутат від "Слуги народу" Юрій (Юзик) Корявченков. А ось кварталівці будуть працювати і в новорічну ніч, і напередодноворічних вечірках.

Зимовий кубок "Ліги Сміху", Квартал 95

Місце Зеленського, ймовірно, займе Юрій Великий, якому можна замовити окремо за 5-8 тисяч доларів, якщо він не буде зайнятий на виступах з колективом.

Популярні новини зараз

Все одно мають прибути до ТЦК, термін – до 16 червня: знятих з обліку приголомшили новиною

Українці можуть звільнити себе від щомісячної сплати за доставку газу: що потрібно зробити

Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році

Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження

Показати ще

В середньому ціна за повне годинний виступ становить 60 тисяч доларів за участю не менше 7 "медійних" учасників.

"Виступ можемо організувати. У них годину, в середньому, коштує 60 тисяч, плюс райдери (список побутових вимог артистів, які потрібно виконати приймаючій стороні, - "Апостроф"), дорога тощо", - уточнив менеджер.

"Студія "Квартал 95" не виступала в Росії вже багато років і робити це точно не планує. Ніхто в Росії не може представляти наші інтереси. Тим більше, заявляти, що вони здатні організувати виступ "Кварталу" на території Російської Федерації", - сказала прес-секретар студії Тетяна Руденко.

Для порівняння, один з популярних медійних коміків андрій данилко, відомий під псевдонімом "Дядько Жора", бере за проведення корпоративу всього 3 тисячі доларів.

Нагадаємо, що зірка студії "Квартал 95" Степан Казанін зізнався, що часто подорожує по роботі і побував уже в багатьох країнах, але для нього найкращих відпочинок за містом, у лісі, без зв'язку і людей.

Також портал Знай.ua писав, що актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий назвав головних ворогів президента України Володимира Зеленського.