Популярний російський співак Микола Басков великий любитель пожартувати. Про цей факт відданим шанувальникам оперного співака давно відомо, адже кожен з них з нетерпінням чекає на нові кумедні відео з його участю. Так, фанатам є чому радіти, артист опублікував новий ролик з борту приватного літака, де він перебував разом із зірками російського шоубізу.

Про це стало відомо завдяки публікації Миколи Баскова в мережі Instagram.

Головні герої відео — зірки російської естради. Сюжет почався з жартів з Філіпом Кіркоровим. Микола пройшов по борту лайнера, щоб показати своїм шанувальникам, що зазвичай роблять зірки, перебуваючи в повітрі. Переліт зі зрозумілих причин тривалий, тому кожен зайнявся своєю справою.

Микола Басков, Instagram

А от коли співак з камерою опинився в передньому крилі, перед ним опинилася Ірина Аллегрова. Анжеліка Варум, розташувалася навпроти виконавиці хіта "Я тучи разведу руками", складає пазли. Причому судячи з усього, намагається приховати своє хобі, оскільки тут же з докором прокоментувала зйомку Баскова: "Ну, як тобі не соромно?!".

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

На борту також можна помітити українку Ані Лорак, яка намагалася відпочити. Очевидно, гастролі та виступи не дають артистці повною мірою відпочивати, тому вона вирішила зануритися в сон, поки здійснюється переліт. А ось повернувшись на своє місце, Микола продовжив зйомку з Філіпом, а в цей час його підпільно знімав Ігор Крутой, власне, винуватець торжества.

Нагадаємо, Басков і Крутий побилися просто в аеропорту, Лорак, Лазарєв і Кіркоров не стрималися.

Як повідомляв Знай.uа Басков накинувся на Крутого після концерту, Лазарєв "злив" відео бійки.

Знай.uа писав, тривало дві години: Джигурда зробив унікальний сюрприз для схудлою Волочкової, ледве витримала.