Після розлучення з відомою українською співачкою Ані Лорак 42-річний Мурат Налчаджіоглу вже встиг розлучитися з Яною Бєляєвою, через яку він посварився з дружиною. Проте уродженець Туреччини часу дарма не втрачає і, після розставання зі своєю коханкою, він знайшов нову "годувальницю". Про це повідомив Instagram-канал admin_anshlak.

Мурат

Так, відомо, що в даний час Мурат знаходиться в Єгипті разом зі своєю новою пасією. У мережі з'явилися фото пари на одній з пінних вечірок. Також на знімках видно, що веселощі і радість обійшли стороною колишнього чоловіка знаменитої співачки. Таке враження, ніби його дівчина наказала йому сфотографувати її для того, щоб викласти знімок в бікіні в соціальній мережі.

Таким чином, таку поведінку можна розраховувати, як залежність Мурата від своєї нової обраниці. Це також підтверджує чутки про нього. Альфонс дійсно у справі.

Скріншот, Instagram

Популярні новини зараз

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Нагадаємо, що Ані Лорак дала відверте інтерв'ю зізналася, чому розлучилася з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджіоглу.

Як повідомляв портал Знай.ua, колишній чоловік відомої української співачки Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав няню Ірину, яка доглядає за дитиною, коли зіркова мама на гастролях.

Також портал Знай.ua писав, що колишній чоловік Ані Лорак поділився з передплатниками сімейними фото, які викликали емоційну реакцію.