Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася уривком з нового кліпу на мотивуючу пісню "Іди на життя", який вийшов 21 листопада. Так, артистка позувала на тлі моря у розкішній блискучій сукні з маленькою дівчинкою, запропонувавши шанувальникам таким чином "прислухатися до своєї внутрішньої дитини".

"Всередині кожного з нас є маленька дитина, голос якої потрібно і важливо чути протягом усього життя. Хто ж пророкує нам долю? Ніхто, доля всередині нас! Ми самі собі компас і карта, потрібно тільки правильно і щиро робити свій вибір у житті! Хай моя пісня допоможе зазирнути у свою душу і почути голос своєї внутрішньої дитини. Довіртеся йому, він підкаже правильний шлях. Ідіть на життя сміливо!", - поділилася емоціями Кароль, розповідаючи про нову відеороботу.

Варто відзначити, що 22, 23 і 24 грудня у столичному "Палаці спорту" відбудуться 4 сімейних гала-концерти "Різдвяна історія з Тіною Кароль". На шоу із затишною домашньою атмосферою популярні українські артисти виконають класичні колядки та щедрівки в сучасній інтерпретації. Серед артистів - ВРЕМЯ И СТЕКЛО, THE HARDKISS, DZIDZIO, KAZKA, Беz Обмежень, Олег Скрипка й ВВ, MICHELLE ANDRADE, KHAYAT і зірки "Голосу Країни", а масштабний концерт надовго запам'ятається всім членам сім'ї. Про це повідомляє прес-служба телеканалу "1+1".

Тіна Кароль, прес-служба Тіни Кароль

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Популярні новини зараз

В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку

Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" зізналася, скільки тисяч доларів їй потрібно щомісяця для себе: "Це прикро"

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще