Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість позувала в Бєлгороді, де давала свій фірмовий концерт в рамках шоу-туру "Діва". Артистка приміряла масивну зимову куртку кольору хакі і широкі спортивні штани, доповнивши образ світлими грубими черевиками.

"Забираємо ваші посмішки і любов, і вирушаємо додому, з почуттям щастя і тепла від наших зустрічей!", - трепетно підписала Лорак. Не всім сподобалися зміни Кароліни: "Дивна поза", "Мені не подобається такий стиль на ані", "Акуратніше, шнурок розв'язався 🤗", "Штани капець)))", "Стиль одягу у вас реперський, ви молодитесь або мужик у вас репер?", "Ти раніше так не одягалася, а зараз як зв'язалася зі своїм молодим... Як жиган з великої дороги! Змінися ... І будь такою, яка ти була!", "Штани не тиснуть😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂".

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.