Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила пікантний кадр в чорному шкіряному бікіні, примірявши плавки з поясом і завищеною талією. Так, артистка продемонструвала спокусливу фігуру, якою наполегливо займається в перервах між численними концертами.

"🐠", - лаконічно підписала Лобода. Фолловери взялися коментувати публікацію: "Свєтік ти просто вогонь 🔥🔥🔥🔥", "Смачно❤️", "Тіло🔥", "Прекрасно виглядаєте🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "Як завжди бомба-гармата💣🔥", "Красуня Свєта😍😍😍❤❤❤", "Незрівнянний захват, мої оплески 👏👏👏👏👏👏👏👏", "наша рибка😁😍😍", "Яка чуттєва 😍😍😍❤️❤️❤️🔥🔥🔥", "Свєта, частіше викладайте свої тренування. Ми вами надихаємося і ви нам допомагаєте.".

Популярні новини зараз

Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне"

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.